Ontspannen Ontmoeten

Lezingen

Regelmatig organiseert de bibliotheek interessante lezingen met diverse gastsprekers. Dit zijn mooie gelegenheden om nieuwe ontdekkingen te doen en mensen te leren kennen.

Naar de agenda

Leestafel

In al onze vestigingen kan je lekker gaan zitten om een boek, tijdschrift of krant te lezen. Of om gewoon een praatje te maken met iemand. Check snel wanneer je terecht kan in jouw bibliotheek.

Naar de openingstijden

Activiteiten

De bibliotheek biedt diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen. Er is voor ieder wat wils. Kijk snel in de agenda waar jij bij kan aansluiten!

Naar de activiteiten

Word vrijwilliger bij de bibliotheek!

Zoek jij inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk? Wij hebben regelmatig interessante vrijwilligersvacatures. Bekijk welke vacature er bij jou past.

Bekijk de vacatures

Taalcafé Nieuwerkerk

Bij het Taalcafé oefenen we met Nederlands praten. We praten elke keer over een thema en drinken samen koffie en thee! Het Taalcafé is om de week op maandagavond. Je hoeft je niet aan te melden. Iedereen is welkom.

Wanneer is er Taalcafé?

Breicafé

Een keer per maand kan je komen breien in de Bibliotheek in Nieuwerkerk. Dat je ondertussen beter Nederlands leert praten? Dat is alleen maar mooi meegenomen. Aanmelden is niet nodig. Van harte welkom!

Naar het Breicafé

Taalcafé

Het Taalcafé in Waddinveen is een plek waar je nieuwe mensen kan leren kennen en waar je kan oefenen met Nederlands praten. Aanmelden voor het Taalcafé is niet nodig. Je kan gewoon naar binnen lopen. Van harte welkom!

Wanneer is er Taalcafé