Eén inlog voor alle bibliotheekdiensten

Eén inlog voor alle bibliotheekdiensten

 

Update 7 juni: We hebben begrepen dat niet al onze klanten de mail met een nieuwe gebruikersnaam hebben ontvangen. Het gaat vooral om klanten van KPN: *@xs4all.nl| *@planet.nl| *@kpnmail.nl| *@hetnet.nl| *@kpnplanet.nl| *@telfort.nl| *@wxs.nl| *@tiscali.nl| *@freeler.nl| *@demon.nl.

Heb je de mail niet ontvangen, probeer dan eerst via de mobiele app of via deze site opnieuw in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Lukt dat niet, dan is je gebruikersnaam waarschijnlijk veranderd. Klik dan op ‘Gebruikersnaam vergeten?’. Lukt het dan nog niet, neem dan contact op met de Bibliotheek.

_______________________________________________

Vanaf 5 juni kun je als lid van de Bibliotheek De Groene Venen met jouw account inloggen bij álle bibliotheekdiensten. Je hebt dan dus nog maar één inlogaccount.
Met dit account kun je inloggen op deze website (via de knop 'Inloggen' in de rechterbovenhoek), zo kun je eenvoudig materialen verlengen en reserveren. Met hetzelfde account log je ook in op de online Bibliotheek, hier vind je e-books, luisterboeken en tijdschriften. Ook bij alle andere online diensten van de Bibliotheek log je voortaan in met dit ene account.

Waarschijnlijk hoef je na 5 juni alleen opnieuw in te loggen. Gebruik hiervoor je pasnummer (het onderste nummer op de pas) als gebruikersnaam en je wachtwoord zoals altijd. Mocht het inloggen toch niet lukken, dan kun je kiezen voor de optie 'Wachtwoord vergeten'. Uiteraard kan je met vragen ook altijd contact met ons opnemen, of even langs de informatiebalie komen.

Controleer je e-mailadres
Je krijgt rond 22 mei een mail over dit onderwerp. Wil je controleren of de mailadressen die bij ons bekend zijn, kloppen? Dat doe je door -zoals hierboven genoemd- in te loggen op deze website. Of via de optie 'Mijn Menu' in de Bibliotheek Wise app.
 

Update 5 juni: De overstap naar één inlogaccount is uitgevoerd. Je hebt daarover van ons een mail gekregen. Dit was een automatisch verstuurd bericht en daardoor stond er geen logo van de Bibliotheek in de e-mail.

Het kan ook zo zijn dat je een mail hebt ontvangen terwijl je geen lid meer bent van de Bibliotheek. Helaas was dit niet te voorkomen. Als dat zo is, krijg je waarschijnlijk ook nog automatisch de nieuwsbrief. Die kun je zelf via de link onderaan de nieuwsbrief afmelden.

Er wordt nog gewerkt aan het overzetten van de online Bibliotheek.