Taalcursus voor ouders

Wat?

Voor jou en je kind! is een taalcursus voor ouders van kinderen op de basisschool. Tijdens de cursus wordt bijvoorbeeld de nieuwsbrief doorgenomen en geoefend met een tienminutengesprek. Verder praten we over allerlei dingen die te maken hebben met wat jouw kind doet op school.

Wie?

Ben jij vader of moeder van een kind op de basisschool? Wil jij meer betrokken zijn bij wat er gebeurt op school, maar lukt dit jou nu nog niet? Of wil jij jouw kind kunnen helpen met zijn of haar huiswerk? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Het is hiervoor wel belangrijk dat jij tenminste een beetje Nederlands kunt praten.

Hoe?

Deze cursus is twintig weken. Je krijgt eerst tien weken les, daarna nog een keer tien weken. Het kan ook langer. Je komt in een groep van ongeveer acht ouders. De cursus is op school en wordt gegeven door vrijwilligers van de Bibliotheek. Je hoeft voor deze cursus niets te betalen. Het is gratis.

Contact

Wil je meer informatie over of je aanmelden voor deze cursus? Neem dan contact op via taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl of kom langs bij het Taalhuis spreekuur.

Digi-Taalhuis spreekuur


Voorlezen ... waarom?

Voorlezen ... voor álle kinderen

  • Digi-Taalhuis agenda